@KTzone » 成人 - 色情文學 » 地鐵咸濕

2009-2-3 12:45 badmanson
8點幾係旺角去中環, 地鐵度好多人...條女身材又好鬼死正...咪忍唔住... 條女高高瘦瘦腳長長波大大, 條絲質裙到失頭對上3寸到都算幾短, 樣就馬馬有D似陳慧珊無三十都有廿七八, 我上車時企佢後面, 一上車已經被人迫到貼實佢, 我條野當然頂住佢蘿柚.. 佢回頭望一望我就唔郁企定, 我初時輕輕頂住佢, 見佢唔反抗, 我咪用力D頂住佢蘿柚重磨下磨下, 當時我條野已經硬晒重陷晒入去頂住佢個西, 佢一定知道我非禮緊佢, 同時我先用手背揩住佢大腿後面跟住慢慢上下郁下揩下, 佢又無避開, 甘我慢慢伸埋隻手入裙低度用手掌摸佢大腿, 點知佢突然轉身, 我就由佢身後轉到佢側面, 我條野就頂正佢隻手, 而我兩隻手就一前一後伸埋入佢裙低, 左手摸住佢蘿柚右手摸住佢大腿, 右手由大腿慢慢摸上去, 我趁架車開車果下一郁就一手用手掌摸到實佢個西, 佢望住我又突然又好享受咁樣, 跟住我隔住佢條底褲慢慢摸佢個西... 摸左一陣發覺濕晒索性撩開佢條底褲,用手指直接摸佢陰唇, 佢個西果然已經出晒水, 點知佢突然反手大力渣住我條野, 搞到我忍唔住即時射左.....

2009-2-4 11:46 davidremix

2009-2-4 11:47 davidremix

2009-2-4 13:50 wing30
oooooo

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

2009-2-6 15:13 zonemember
good+bobo

2009-2-8 16:12 封之牙
推推推

2009-2-12 09:46 candy86
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝了了了了謝謝謝謝謝了了了了謝謝謝
謝謝了了了了了了謝謝謝了了了了了了謝謝
謝了了了了了了了了謝了了了了了了了了謝
謝了了了了了了了了了了了了了了了了了謝
謝謝了了了了了了了了了了了了了了了謝謝
謝謝謝了了了了了了了了了了了了了謝謝謝
謝謝謝謝了了了了了了了了了了了謝謝謝謝
謝謝謝謝謝了了了了了了了了了謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝了了了了了了了謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝了了了了了謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝了了了謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝了謝謝謝謝謝謝謝謝謝

2009-2-14 20:31 ☆♀狂風♂★
好無言喔= =
不過還是感謝大大的分享!
辛苦你了!

2009-2-14 23:26 monthly001
good..................

2009-2-15 16:41 suenpig
THANKS!!

2009-2-16 06:41 華康

2009-2-16 06:41 華康

2009-2-17 01:41 judy_238
this is so good thank you wor!

2009-2-17 01:42 judy_238
thank you very much!!! good

2009-3-16 16:31 oleic
ok

2009-3-17 15:20 hz4514261

2009-3-18 01:18 [o0o]
nice nice

2009-3-18 12:02 dinnis213
推推推

2009-3-18 23:40 phh

頁: [1]
查看完整版本: 地鐵咸濕