@KTzone » 成人 - 色情文學 » 大耳窿輪我家姐大米

2008-8-19 02:49 havreyl
班撚樣,爭佢果幾皮野喊打喊殺!
家姐叫阿珊,30歲,樣幾正,齊肩直髮,染左少少金添,5呎6高,本來三圍37,25,38
而家大肚幾個月,對波谷到好大,我諗成40吋,條腰粗左但個籮好大好挺.
以前一齊住果陣,成日比家姐對大波引到扯旗,不過最多係用佢d未洗胸圍同底褲絲襪包住條硬鳩打下飛機算.
(家姐係銀行做,好多絲襪乜色都有,不過我最中意紫色)
果日班收數佬上我屋企,咁橋我家姐係度(同老公鬧交,返左黎).
家姐就咁著件大肚婆衫坐係廳睇電視,件衫好薄,睇到曬黑色奶罩的厘士.
本來諗住入房睇鹹片手淫,點知有人拍門
我一開門(住屋村無關鐵閘),三條友衝入黎,係咁指住我問候,又要打又要盛,我又生得細粒,得果5呎3,又瘦,點同班大隻金毛佬嘈?
點知班撚樣見到我家姐就起曬痰,梗係啦,又靚又大波,條大肚婆裙又短,成對白淨大小腿睇到曬,我都扯旗啦.
帶頭條中坑話"砌你條女一鑊當息先啦細佬!"
我梗係小九佢,點知未講完,兩條友係咁砌九我,哇,手都比佢打斷咁滯,條中坑走去關左我度門同鐵閘,我家姐大叫救命,但係即比佢用毛巾塞住個口.
我比果兩條撚樣縛住,個口又塞住,想叫都唔得.
睇住佢地三條友係咁又渣我家姐大波又週身摸,想救佢又唔得!
家姐坐係梳化度,雙手反縛,係咁搖頭,仲有幾滴眼淚!
果三條能樣係咁講野"哇條女又索又大波,我扯曬旗,陣間一定要小勻佢全身"
"未能試過大肚婆,呢條女咁正,真係要玩番幾粒鐘先"
班能樣除褲,個個都扯到硬曬,仲成陣臭味,唔知有無沖過涼.
佢地又用硬鳩揩家姐塊面,跟住又扯爛家姐件孕婦衫同個奶罩,成對巨乳彈出黎,乳暈好撚大,奶頭突起曬,我都睇到硬左!
其中一個能樣個龜頭頂落家姐粒奶頭度,套左幾下就係咁噴精,成對波都係!
其他兩人小佢"哇你老_母,咪噴到我呀"
條能樣回應"唔能掂,條大肚婆太正,奶又大又白....要回氣先"
跟住坐低點口煙.
兩條友跟住除埋家姐條底褲,條中坑一聞條褲:"哇,陣味好正...."
跟住仲用條底褲包住條鳩打起飛機!
"哇,個西無毛...."條友一路用手指插家姐個西一路講,"好撚窄..哇正,手指都夾到咁實,陣間屌條鳩入去實好爽!"
我諗起我有次無意中聽到家姐同佢d朋友講電話,好似話乜佢老公中意無毛西,所以佢咁上下時間都會剃下d陰毛,佢話佢老公會好興奮咁喎.....
我一路睇,條野硬到頂穿褲咁滯!
最先出野條友望過黎,見我眼金金咁,話:"正哩,你條野駛唔駛透下氣?"
跟手除我條褲,我條硬鳩即刻彈出黎!
條中坑係咁淫笑"哇你睇佢,扯曬旗,梗係中意睇啦!"
用手指插西果條友講:"益下佢啦,叫條女幫佢"
然後推我家姐埋我度(我坐地下),家姐跪左係我面前.
金毛中坑拿左把刀出黎,"杭"住我條頸,跟住拿番家姐口中條毛巾出黎.
我家姐想叫,但中坑"兇"鳩佢,話"幫條仔含,唔係界佢一刀!"
家姐話"放過我地啦,要錢我叫我老公比你....佢係我細佬黎...."
中坑聽到好似仲興奮:"哇,正,家姐同細佬用口出火,未睇過!"
跟住喝鳩家姐"快能d含佢條野入口啜到出野,唔係隊佢"
仲作勢"吉"把刀埋我度! 嚇到家姐即刻張開口,一口就將我條野放入口!
哇,舒服...家姐個口好暖,又啜得好實,兩邊面都凹曬....
雖然係家姐,但係而家佢跪係面前同我口交,對大奶蕩蕩下......
家姐個樣又甜,個咀又細....唉真係好正,我都忍唔住條腰前後咁郁,屌家姐個小咀!
條中坑大聲講:"用條利乃個龜頭啦姣西"
點知家姐咁聽話....我感覺到家姐條利係咁掃我龜頭,好舒服好正....
本來手指插西條友話"屌,忍唔住,我砌先"
大肚的家姐就咁跪係度,前面幫我含能,後面就比條撚樣插入!
"真係好窄...哇緊...喔無貨添...射死你條姣人妻!"
條撚樣可能太慶,插左二三十下就出野,我見到家姐對巨乳被頂到前後咁搖,都忍唔到,係家姐個口度爆左漿!

2008-9-1 02:07 田中君
thank you for share

2008-9-2 10:22 荻萬森
pooooooooooooo

2008-9-5 21:50 rs740422
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

2008-9-6 00:16 kh88oo
really thanks for sharing good stuff

2008-9-9 17:23 devilash
thx for sharing

頁: [1]
查看完整版本: 大耳窿輪我家姐大米