@KTzone » 成人 - 色情文學 » 做愛時接電話,差點叫了出來

2009-9-27 20:41 aki_nuluv
做愛時接電話,差點叫了出來

[size=4][color=#aa7700][color=#996633]佢一入房就上床訓低,我都跟住訓低係佢身邊.
單人床,我地訓得好埋.
我以為佢會即刻摸我,但無,我覺得奇怪兼有d心急.
佢平時以上到床都會好快好溫柔又好淫咁係我耳邊問我
"我地依家點呀?"但今次佢淨係訓響度.
過左一陣有電話打黎,係另一個男仔搵我.
我接聽,佢就特登呢個時候揸我,揸到我下面出晒水.
好彩我把聲仲可以維持平時咁講野.
收線,佢又停左唔搞我.
我望住佢,[color=#cccccc][b][color=Black]伸手摸佢下面,佢弟弟已經硬左,我心裡一陣興奮.[/color][/b][/color]
佢問我"你想要呀?" "係呀..." 然後我除左佢條褲,佢弟弟係三角褲入面彈起,好心急要我放佢出黎.
放左佢出黎,比我想像中大條.但因為費事出房沖涼,所以直接戴套,無幫佢含.
除晒衫之後佢就不停舔我兩粒lin,當時我乳頭已經突起左,好敏感.又舔又咬又啜,high到我成身微微抽搐.
然後一開始都係先男上女下.
我妹妹好濕好滑,佢用弟弟個頭係外面磨,好誘惑.
佢弟弟愈磨愈入,我feel到妹妹個口開始被弟弟撐開,好緊,有d痛,但好興奮! 好鍾意弟弟鑽入去果下!
"啊" 我唔敢叫出聲,只敢係喉頭好細聲咁叫同埋喘氣.
前後前後前後...[color=#cccccc][b][color=Black]好滑,妹妹緊緊咁套住弟弟,弟弟不停抽插,好舒服[/color][/b][/color][color=Black].[/color]時而打轉,時而抽插,時慢時快.佢技術真係好好.大家都好享受.
我嘗試壓抑自己唔俾自己叫,但都叫左出黎.
佢一路插一路[color=#cccccc][b][color=Black]好溫柔好淫咁係我耳邊講 "唔好叫出聲呀,因住出面d人聽到忍唔住入黎一齊搞你"[/color][/b][/color]
聽到我心條加速,啊,好淫啊!
然後女上男下.因為係碌架床,我要烏低身郁,佢好舒服咁樣. 我望住佢揸我對波,自己都覺得好正.
有時索性訓低係佢胸膛,由佢向上頂.
頂得好快,感覺好似被強暴咁,好正,好鍾意!
[color=#cccccc][color=Black][b]我一路被佢狂插一路響佢耳邊細細聲呻吟...[/b][/color][/color]
"呀..呀..啊..啊..呀..啊..." 插插下停下來,插插下又停下來,然後問我"正唔正?" "///正"
然後轉位置,企係度,上身趴響床,由後面入.
最愛呢個體位!又係好有[color=#cccccc][b][color=Black]強暴[/color][/b][/color]feel!每次都high到我大叫! 佢弟弟一插入我小穴,即刻好有感覺!
佢仲要[color=#cccccc][b][color=Black]扶住我腰大力咁插撞入去!啪啪聲[/color][/b][/color]好震撼!
呢種感覺由臀部震上天靈蓋! 佢有時又伸手揸我對奶,我對奶不停響佢手裡跳動.
[color=#cccccc][color=Black][b]忽然電話又響起!又係個男仔打黎[/b][/color][/color][b].[/b]我望住部電話遲疑,
佢停左,又好淫咁響我耳邊講 [color=#cccccc][b][color=Black]"快d聽啦~你唔聽我唔插"[/color][/b][/color]
於是我聽左."喂`?做咩`呀~?..."
"你係邊呀?" "`係學校囉~" "做緊咩呀?"
我想答"做緊功課"但我答唔到, 對方淨係聽到電話飾物撞擊聲,喘氣聲同埋啪啪聲.
抽插力度勁到我講唔到野,上身成個趴左響床.
我心諗:死啦,佢實估到我同第個搞緊(因為佢知道我搞過又想同我搞) 我深呼吸,死忍唔叫出聲,最後爆出一句 "我做緊野呀~遲d再搵你丫!"
"哦~做緊野呀...咁好啦~遲d傾" 佢好似特登拖耐d先收線咁. 收左線,佢依然插緊.
"佢聽到架~做乜咁大力喎" [color=#cccccc][b][color=Black]"唔好咩?刺激d嘛~"[/color][/b][/color]佢又好淫咁講. 然後再次上番床男上女下,繼續俾佢插.
插插下忽然加速,然後[color=#cccccc][b][color=Black]我下面feel到佢d精從佢弟弟"咕嚕咕嚕~"咁輸入我體內[/color][/b][/color][color=Black][b].[/b][/color] 啊...好舒服...
抽出,除套,著衫,訓多陣就走.[/color][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 aki_nuluv 於 2009-9-27 20:46 編輯 [/i]]

2009-9-27 22:21 unclepaul
感謝大大無私分享!加油!

2009-9-28 12:44 color00
加油
好文章
繼續努力

2009-12-12 03:25 elliottsbox
真是受益良多..感謝大大慷慨分享..

頁: [1]