@KTzone » 成人 - 色情文學 » 師奶新住戶

2009-5-29 11:53 恭親王
師奶新住戶

[size=3]半年前隔離來左個新住戶, 看上去好似係新移民, 個樣唔錯, 廿五六左右, 仲有個仔, 大約四歲, 見左成個月都唔見佢老公, 後來聽街坊口中至知佢老公一年前交通意外死左啦。成日出出入入見佢\, 越睇越靚, 尤其[/size]
[size=3]係佢對野, 早排冬天, 都覺得佢有身材, 到左天熱, 嘩! 真係頂唔順, 尤其係穿小背心, 大幾次同埋電梯, 佢彎低身幫個仔抹咀, 兩個雪白半球, 睇到我下面都硬, 有時佢仲着條短裙, 真係想去朴佢呀 ! 但呢個唔係想, 因為上個星期我同佢終於…….

星期六, 撞啱佢放工, 同我一架車, 佢着咗套裝, 好正呀, 成個OL, 需然睇唔到乜野, 但係條短裙已令我細佬唔聽話 ;佢抱住個仔就訓着左啦, 因為佢坐低左, 自然條裙就拉得更短, 而佢以為隔離個熟人, 就唔拉番好條裙, 不過遇正我….., 嘻……,我趁佢好熟睡, 就伸手去hi佢大脾, 我見佢無反應, 可能佢以為係個仔隻腳, 且又訓緊, 我放膽去摸啦, 好正, 好滑, 仲摸入佢大脾內側,好嫩滑呀 ! 直到落車佢都唔知我摸過佢\。

後來, 佢因為要抱仔仔, 我就幫佢拿D野入佢屋, 見佢入房放低個仔, 仲用個屁股向住門, 我就彎低身, 偷窺到佢裙底條白色小底褲,點知佢突然轉身, 我當時唔知點好, 扮縛鞋帶, 佢係一定知我裝佢\裙底, 不過佢又唔話我, 佢面都紅晒, 行出去, 跟住入左厨房, 幾秒後,我跟入去, 話飲水, 試下用手撞佢抽下水, 佢只係閃開, 從恤[/size]

[size=3]衫逢看到佢個波, 我就話佢生左仔, 身材都咁好, 開始三級少少咁話, 佢對波仲好大, 好有彈性, 佢唔出聲, 我走過去摸佢手, 話好滑, 佢立即縮手, 又打發我走, 我臨走前拍左佢屁股一下, 佢話我有無搞錯, 話我crazy, 又唔覺佢係鬧我,

我返到屋, 因為真係頂唔住呀, 就打咗飛機。夜晚, 食完飯返屋企, 走廊又見到佢, 當時佢掉立圾, 只著住件薄睡衣, 好性感,我同佢講今日唔好意思, 佢話唔緊要, 仲叫我入去食糖水, 梗係入去啦, 食完糖水, 坐在梳化一齊睇電視, 佢就睇電視,我就睇住佢睡衣內的一切, 不知不覺細佬起左頭, 佢望到後, 面又紅左啦, 我見勢, 移去佢身邊, 開始去挑逗佢, 問佢老公死左咁奈,有無想過再嫁, 佢話無, 我話佢唔會想同男人搞咩, 佢不知所措,

見佢咁, 我就立即搭佢膊頭, 佢成個人硬晒, 跟住我滑落去佢條小蠻腰, 見佢無反抗, 另一隻手開始行動, 伸人佢小短褲裡, 輕摸佢妹妹啦,不到一陣, 已經開始有水, 果然佢真係忍左好奈, 我不等啦, 立即去咀佢, 起初佢想避開, 但都比我鍚左落去, 又估唔到佢竟然伸條脷比我,唔, 大家的口水都搞埋一齊 ; 我開始除佢身上衣物, 到最後, 我地都赤裸裸後, 我就一路吻落去佢小腹, 又估唔到佢個陰戶好靚, 好粉紅,而且陰唇無反起, 好新[/size]

[size=3]鮮, 仲好多水, 我見這時候, 立即張細佬插入, 又估唔到佢妹妹好窄, 差D入唔到, 入到去,比佢妹妹夾到好實, 佢話有少少痛, 我唔理啦, 抬起佢少少就抽插, 佢不斷話痛, 又唔敢叫, 因為怕吵醒個仔, 果種feel, 真係好正,但插左三四十下, 佢開始投入, 同我好配合, 我仲每下都隊到好入, 佢叫我唔好咁入, 話自己個陰道好淺咋, 我感到隊到佢個子宮,我轉左個動作, 打側小佢, 又用狗仔式, 最後, 佢叫我唔好射在入面, 叫我射入佢個口度, 我見佢咁主動, 梗係要試, 到左最後關頭,抽出來, 隊埋佢個口度, 用手捉住佢個頭, 小多佢個咀十幾下, 結果佢個口裡面, 全部都係我D精, 嘩, 好爽呀。

朴完佢, 去沖涼, 佢話我知, 佢今晚係第三次造愛, 同老公第二次已懷孕, 跟住就生左個仔, 老公就死左, 所以妹妹仲係好似處女咁, 抹完身後, 着番衫, 佢竟然問我攞錢, 我好奇怪, 原來佢話佢份人工好少, 佢今晚比左[/size]

[size=3]我, 所以要我比錢, 仲話如果我需要, 可以來找佢, 但係要比錢, 咁咪即係做雞? 佢話佢有個姊妹係出來做,但係佢自己唔想, 怕比人知, 不過佢話知我好想搞佢, 所以特登比今晚機會我, 原來佢一直都係引誘緊我, 問我係咪要比錢佢呢 ? 無計啦,我話下次要做後面, 佢話睇我比幾錢喎 !!![/size]

2009-6-6 09:31 wellone500
寫得幾好,,,好吸引,好啱口味,希望寫多點好些給我們,,多謝!!!!!

2009-6-6 11:45 kumkumcheng
thanks

2009-8-29 16:50 aays
多謝!!!!!

2009-9-5 15:01 home0329
thx~~

2009-9-19 13:20 miclau123
goood.........................

2009-11-10 13:54 Wayi

頁: [1]
查看完整版本: 師奶新住戶